Acupunctuur en vermoeidheid tijdens zwangerschap

Welkom op de site van mijn praktijk voor acupunctuur in Utrecht. Mijn naam is Anne Bonis en als acupuncturiste bied ik een duurzame benadering van vermoeidheid tjdens de zwangerschap.
Vermoeidheid is een van de meest voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. De groei van het kindje kost energie en vaak is er sprake van vastzittende energie. Dit betekent een tekort aan energie en vaak het niet kunnen beschikken over de aanwezige energie. Acupunctuur kan helpen energie te voeden en vastzittende energie weer te laten stromen zodat u daar weer de beschikking over heeft.
Ik werk primair met acupunctuur, wat ik vaak combineer met aandachtgerichte oefeningen en/of Chinese massage.

Vermoeidheid tijdens de zwangerschap, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Mijn behandeling richt zich, door de combinatie van acupunctuur en aandacht, op dat wat ten grondslag ligt aan uw vermoeidheid. Het is mijn ervaring dat een klacht, ook vermoeidheid tijdens de zwangerschap, u iets zinnigs kan laten weten, en dat een positieve intentie aan de basis ervan ligt. Wanneer de vermoeidheid aandacht krijgt, door acupunctuur en bewustwording, komt daarmee ook ruimte voor de positieve intentie ervan en kan dit een bron worden om uit te putten. Van hieruit kan er wezenlijk iets veranderen, de vermoeidheid kan duurzaam verminderen of overgaan. En mocht u vermoeid blijven is het vaak wel mogelijk een weg te vinden om, ondanks de vermoeidheid, (weer) te kunnen genieten van uw zwangerschap en andere dingen in het leven.

Consult acupunctuur in Utrecht

In het eerste consult begin ik met een intake. Om te beginnen wil ik mij een beeld vormen van u, uw klacht en de achtergrond daarvan. Daarnaast zal ik via lichamelijk onderzoek (o.a. de pols en de meridianen) informatie verzamelen. Vaak kan ik dan al letterlijk de vinger leggen op een of meerdere acupunctuurpunten om te prikken. Als u wilt kunnen we dan ook alvast een start maken met de behandeling.
Bij de vervolgconsulten zal ik steeds weer nagaan wat er nodig is.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met aandachtgerichte oefeneningen en/of Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:

Anne Bonis
telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Ik kan niet altijd de telefoon aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel u terug. Een email sturen kan natuurlijk ook.