Acupunctuur en vermoeidheid tijdens zwangerschap

Welkom op de site van mijn praktijk voor acupunctuur in Utrecht. Mijn naam is Anne Bonis en als acupuncturiste bied ik een duurzame benadering van vermoeidheid tjdens de zwangerschap.
Vermoeidheid is een van de meest voorkomende klachten tijdens de zwangerschap. De groei van het kindje kost energie en vaak is er sprake van vastzittende energie. Dit betekent een tekort aan energie en vaak het niet kunnen beschikken over de aanwezige energie. Acupunctuur kan helpen energie te voeden en vastzittende energie weer te laten stromen zodat u daar weer de beschikking over heeft.
Ik werk primair met acupunctuur, wat ik vaak combineer met aandachtgerichte oefeningen en/of Chinese massage.

Vermoeidheid tijdens de zwangerschap, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Mijn behandeling richt zich, door de combinatie van acupunctuur en aandacht, op dat wat ten grondslag ligt aan uw vermoeidheid. Het is mijn ervaring dat een klacht, ook vermoeidheid tijdens de zwangerschap, u iets zinnigs kan laten weten, en dat een positieve intentie aan de basis ervan ligt. Wanneer de vermoeidheid aandacht krijgt, door acupunctuur en bewustwording, komt daarmee ook ruimte voor de positieve intentie ervan en kan dit een bron worden om uit te putten. Van hieruit kan er wezenlijk iets veranderen, de vermoeidheid kan duurzaam verminderen of overgaan. En mocht u vermoeid blijven is het vaak wel mogelijk een weg te vinden om, ondanks de vermoeidheid, (weer) te kunnen genieten van uw zwangerschap en andere dingen in het leven.

Consult acupunctuur in Utrecht

Wanneer u bij mij in de praktijk komt met vermoeidheid, behandel ik u, met uw klacht en uw (levens-)verhaal. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw zwangerschap en vermoeidheid, maar ook naar de context daarvan, uw levenssituatie en levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur, soms Chinese massage, en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden en bij eventuele obstakels die verandering in de weg staan.
Wanneer u veel hinder heeft van uw klacht, maken we de eerste keer een dubbele afspraak: een intake en, wanneer uw vraag en mijn aanbod op elkaar aansluiten, een behandeling.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met aandachtgerichte oefeneningen en/of Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:

Anne Bonis
telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Ik kan niet altijd de telefoon aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel u terug. Een email sturen kan natuurlijk ook.