Vermoeidheid en acupunctuur

In termen van acupunctuur is er bij vermoeidheid sprake van een tekort aan energie of van vastzittende energie. In de meeste gevallen heeft iemand te maken met het vastzitten van energie: de energie is er wel, maar men heeft er niet de beschikking over. Met behulp van acupunctuur kan de energie in beweging komen en iemand heeft weer de beschikking over zijn energie. Bij een tekort aan energie dit met behulp van acupunctuur en moxa worden aangevuld. Moxa, bijvoet, is een kruid dat op of boven de huid gebrand wordt, dit heeft een verwarmende en voedende werking. Verder is er bij een tekort aan energie vaak ook sprake van het vastzitten van energie.

Vermoeidheid, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Vijf Elementen Acupunctuur, de acupunctuurvorm waar ik mee werk in mijn praktijk in Utrecht, richt zich niet alleen op uw vermoeidheid maar verstevigt u ook op een dieper niveau. Dit kan helpen om anders in het leven te staan, figuurlijk maar soms ook letterlijk met een andere lichaamshouding. U kunt dan meer ontspannen mee te gaan met veranderingen in uw leven. Door acupunctuur kunnen bepaalde emoties beter voelbaar worden. Met behulp van acupunctuur en zelf hiervoor aandacht hebben, kunnen deze emoties een plek krijgen. Klachten, zoals vermoeidheid, kunnen zo veranderen, minder worden of zelfs verdwijnen.

Consult acupunctuur

Vermoeidheid, maar ook andere klachten, staat doorgaans niet op zichzelf. Vaak ontstaan klachten wanneer iemand is vastgelopen. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw vermoeidheid, maar ook aan andere aspecten van leven en uw levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:


telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Gedurende een consult kan mijn telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel ik zo spoedig mogelijk terug.