Vermoeidheid en acupunctuur

Welkom op de site van mijn praktijk voor acupunctuur in Utrecht. Mijn naam is Anne Bonis en als acupuncturiste bied ik een duurzame benadering van vermoeidheid.
In termen van acupunctuur is er bij vermoeidheid sprake van een tekort aan energie en/of van vastzittende energie. In de meeste gevallen heeft iemand te maken met het vastzitten van energie: de energie is er wel, maar men heeft er niet de beschikking over. Met behulp van acupunctuur kan de energie in beweging komen en krijgt u weer de beschikking over uw energie.
Ik werk primair met acupunctuur om energie in beweging te brengen en te voeden. Vaak combineer ik dit met met aandachtgerichte oefeningen en/of Chinese massage.

Vermoeidheid, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Mijn behandeling richt zich, door de combinatie van acupunctuur en aandacht, op dat wat ten grondslag ligt aan uw vermoeidheid. Het is mijn ervaring dat een klacht, ook vermoeidheid, u iets zinnigs kan laten weten, en dat een positieve intentie aan de basis ervan ligt. Wanneer de vermoeidheid aandacht krijgt, door acupunctuur en bewustwording, komt daarmee ook ruimte voor de positieve intentie ervan en kan dit een bron worden om uit te putten. Van hieruit kan er wezenlijk iets veranderen, de vermoeidheid kan duurzaam verminderen of overgaan.

Consult acupunctuur in Utrecht

Wanneer u bij mij in de praktijk komt met vermoeidheid, behandel ik u, met uw klacht en uw (levens-)verhaal. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw vermoeidheid, maar ook naar de context daarvan, uw levenssituatie en levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur, soms Chinese massage, en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden en bij eventuele obstakels die verandering in de weg staan.
Wanneer u veel hinder heeft van uw klacht, maken we de eerste keer een dubbele afspraak: een intake en, wanneer uw vraag en mijn aanbod op elkaar aansluiten, een behandeling.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met aandachtgerichte oefeneningen en/of Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:

Anne Bonis
telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Ik kan niet altijd de telefoon aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel u terug. Een email sturen kan natuurlijk ook.