Sinusitis en acupunctuur

Sinusitis is een ontsteking van het slijmvlies van de bijholten. Dit geeft klachten als verstopping van de holten met slijm, pijnlijk en drukkend gevoel, niezen, verminderd reukvermogen of een wazig gevoel in het hoofd. In termen van acupunctuur is er bij sinusitis vaak sprake van vastzittende energie in de holten van de neus, voorhoofd of kaak. Met behulp van acupunctuur kan de vastzittende energie weer in beweging komen en doorstromen naar de rest van het lichaam.

Sinusitis, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Vijf Elementen Acupunctuur, de acupunctuurvorm waar ik mee werk in mijn praktijk in Utrecht, richt zich niet alleen op uw sinusitis maar verstevigt u ook op een dieper niveau. Dit kan helpen om anders in het leven te staan, figuurlijk maar soms ook letterlijk met een andere lichaamshouding. U kunt dan meer ontspannen mee te gaan met veranderingen in uw leven. Door acupunctuur kunnen bepaalde emoties beter voelbaar worden. Met behulp van acupunctuur en zelf hiervoor aandacht hebben, kunnen deze emoties een plek krijgen. Klachten, zoals sinusitis, kunnen zo veranderen, minder worden of zelfs verdwijnen.

Consult acupunctuur

Sinusitis, maar ook andere klachten, staat doorgaans niet op zichzelf. Vaak ontstaan klachten wanneer iemand is vastgelopen. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw sinusitis, maar ook aan andere aspecten van leven en uw levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:


telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Gedurende een consult kan mijn telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel ik zo spoedig mogelijk terug.