Pijnklachten en acupunctuur

Bij pijn is er in termen van acupunctuur vaak sprake van vastzittende energie in het lichaam. Hierbij zijn vaak ook emoties vast komen te zitten in het lichaam. Met behulp van acupunctuur kan de energie in beweging komen, dit geeft ook ruimte voor vastzittende emoties om vrij komen.

Pijn, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Vijf Elementen Acupunctuur, de acupunctuurvorm waar ik mee werk in mijn praktijk in Utrecht, richt zich niet alleen op uw pijnklachten maar verstevigt u ook op een dieper niveau. Dit kan helpen om anders in het leven te staan, figuurlijk maar soms ook letterlijk met een andere lichaamshouding. U kunt dan meer ontspannen mee te gaan met veranderingen in uw leven. In sommige gevallen, zoals pijn aan nek, schouders, rug of arm werk ik naast acupunctuur ook met Chinese massage. Door acupunctuur kunnen bepaalde emoties beter voelbaar worden. Met behulp van acupunctuur en zelf hiervoor aandacht hebben, kunnen deze emoties een plek krijgen. Klachten, zoals pijn, kunnen zo veranderen, minder worden of zelfs verdwijnen.

Consult acupunctuur

Pijnklachten, maar ook andere klachten, staan doorgaans niet op zichzelf. Vaak ontstaan klachten wanneer iemand is vastgelopen. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw pijn, maar ook aan andere aspecten van leven en uw levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur, eventueel Chinese massage, en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:


telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Gedurende een consult kan mijn telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel ik zo spoedig mogelijk terug.