Overgang en acupunctuur

In de overgang, ook wel menopauze genoemd, gaat de vrouw van de vruchtbare periode in haar leven over naar de onvruchtbare periode. Deze overgang kan een hobbel zijn waar u op vast loopt. In termen van acupunctuur stagneert dan de energie en kunnen klachten geven als opvliegers, hoofdpijn en stemmingswisselingen. Daarbij kunnen thema's als loslaten, 'Wie ben ik?' of 'Wat heb ik bereikt?' actueel worden.

Overgang, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Bij de overgang kan acupunctuur helpen de energie in beweging te brengen zodat de overgang vloeiender gemaakt kan worden. Daarbij kunnen door acupunctuur kunnen bepaalde emoties beter voelbaar worden. Met behulp van acupunctuur en zelf hiervoor aandacht hebben, kunnen deze emoties een plek krijgen en kunt u vanuit een andere invalshoek thema's beschouwen. Klachten, zoals die van de overgang, kunnen zo veranderen, minder worden of zelfs verdwijnen.

Consult acupunctuur

Overgangsklachten staan doorgaans niet op zichzelf. U bent vastgelopen op deze overgang naar een nieuwe levensfase. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan uw overgangsklachten, maar ook aan andere aspecten van uw leven en levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:


telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Gedurende een consult kan mijn telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel ik zo spoedig mogelijk terug.