Acupunctuur en herstel na de bevalling

Welkom op de site van mijn praktijk voor acupunctuur in Utrecht. Mijn naam is Anne Bonis en als acupuncturiste bied begeleding voor een duurzaam herstel na de bevalling.
Na de bevalling kan acupunctuur helpen bij het herstel en opbouw van energie. Klachten als diepe vermoeidheid, psychische klachten, bekkenklachten en urine-incontinentie reageren doorgaans goed op acupunctuur. Ook kan acupunctuur het herstel van littekens aan bekkenbodem (t.g.v. inscheuren of knip) of buik (na keizersnede) bevorderen. Verder heb ik, indien nodig, aandacht voor uw weg in het moederschap.
Ik werk primair met acupunctuur, wat ik vaak combineer met aandachtgerichte oefeningen en/of Chinese massage en mijn eigen ervaring als moeder.

Herstel na de bevalling, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

Mijn behandeling richt zich, door de combinatie van acupunctuur en aandacht, op dat wat ten grondslag ligt aan het gebrek aan herstel. Het is mijn ervaring dat een klacht, ook gebrekkig herstel na de bevalling, u iets zinnigs kan laten weten, en dat een positieve intentie aan de basis ervan ligt. Wanneer de frozen shoulder aandacht krijgt, door acupunctuur en bewustwording, komt daarmee ook ruimte voor de positieve intentie daarvan en kan dit een bron worden om uit te putten. Van hieruit kan er wezenlijk iets veranderen, de klacht kan duurzaam verminderen of overgaan.

Consult acupunctuur in Utrecht

Wanneer u bij mij in de praktijk voor herstel na uw bevalling, behandel ik u, met uw klacht en uw (levens-)verhaal. Daarom besteed ik in het eerste consult, een intake gesprek, niet alleen aandacht aan zwangerschap, bevalling en moederschap, maar ook naar de context daarvan, uw levenssituatie en levensgeschiedenis. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur, soms Chinese massage, en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden en bij eventuele obstakels die verandering in de weg staan.
Wanneer u veel hinder heeft van uw klacht, maken we de eerste keer een dubbele afspraak: een intake en, wanneer uw vraag en mijn aanbod op elkaar aansluiten, een behandeling.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met aandachtgerichte oefeneningen en/of Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:

Anne Bonis
telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Ik kan niet altijd de telefoon aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel u terug. Een email sturen kan natuurlijk ook.