Acupunctuur en herstel na de bevalling

Na de bevalling kan acupunctuur helpen bij het herstel en opbouw van energie. Klachten als diepe vermoeidheid, psychische klachten, bekkenklachten en urine-incontinentie reageren doorgaans goed op acupunctuur. Ook kan acupunctuur het herstel van littekens aan bekkenbodem (t.g.v. inscheuren of knip) of buik (na keizersnede) bevorderen. U kunt hiervoor een afspraak maken in mijn praktijk voor acupunctuur in Utrecht.

Na de bevalling, wat kan acupunctuur voor u betekenen?

In de acupunctuur worden klachten, ook die na de bevalling, gezien als een verstoring in de doorstroming van levensenergie. Acupunctuur kan de doorstroming verbeteren en energie voeden. Hierdoor zullen de klachten veranderen, verminderen of zelfs verdwijnen. Wanneer uw energie in beweging komt, kunnen bepaalde gevoelens meer naar voren komen. Met behulp van acupunctuur kunnen deze een plek krijgen zodat u zowel fysiek als mentaal weer uw weg kunt vinden na de bevalling.

Consult acupunctuur

De eerste afsraak is een intake gesprek. Naast de klachten ten gevolge van de bevalling, besteed ik ook aandacht aan andere aspecten van uw leven: moederschap, levenssituatie, en levensgeschiedenis. Hierdoor kan ik me een beeld vormen van uw klachten in en in relatie tot uw leven. Vervolgconsulten bestaan uit acupunctuur en bieden ruimte om stil te staan bij veranderingen die plaatsvinden.
Wanneer u veel hinder heeft van uw klachten maken we de eerste keer een dubbele afspraak: een intake en een behandeling.

Afspraak maken?

Voor informatie of voor het maken van een afspraak voor acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese massage, kunt u contact met mij opnemen:


telefoon: 06 - 1394 8774
email: praktijk@lingshu.nl

Gedurende een consult kan mijn telefoon niet altijd aannemen, maar wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt op mijn voicemail bel ik zo spoedig mogelijk terug.